dijous, 14 de febrer del 2013

Estabilitat

Bon dia!, ja feia algun temps que no fèiem una previsió escrita, la darrera va ser amb format audio-visual i sembla que va agradar ja que més de 500 persones la van veure! Moltes gràcies a tots i a totes!!

Ara parlant de meteo, hem d'anunciar estabilitat amb alguns núvols a la costa i ambient estable a la resta amb boires a l'interior al matí i ambient fresc a tot Catalunya, en especial cap a l'alta muntanya com ja és habitual.
Per altra banda els núvols de la costa podrien compactar-se una mica més de cara al cap de setmana amb algunes precipitacions cap a la costa central durant la jornada de diumenge i posteriors dies.

Estem a l'espera de noves actualitzacions però podria ser que de cara a mitjans de la setmana vinent ens visiti una masa freda amb més humitat fet que donaria precipitacions una mica més generalitzades i una baixada de les temperatures. Ho haurem de seguir ja que hi ha força disparitat en els models meteorològics.

Això és tot pel que fa a la meteorologia.

Només dir que hem tret una nova eina anomenada MeteoPrevisió, consisteix en una petita aplicació feta per pagines web i blocs com aquest que permet veure l'estat del temps acual, juntament amb una previsió a dos dies vista, donant una previsió de temperatures màximes i mínimes i un símbol resumint el dia. Està disponible en fase de proves, per adquiri-la ens heu d'escriure un correu electrònic a barcelonameteo@hotmail.com dient-nos el poble o ciutat que voleu que apareixi. Aquí teniu més informació sobre MeteoPrevisió: Pàgina de MeteoPrevisió

Moltes gràcies a tots i a totes i fins aviat!
BarcelonaMeteo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada